Min Konto: Få fuld kontrol over beskyttelsen af dine personlige data

Vi har alle prøvet det før…
Du er på jagt efter et nyt job, og du vil nu sikre dig, at dine private billeder forbliver private.
Du har mistet din telefon, og du vil nu slette al personlig information fra den.
Du tøver med at downloade en ny app, da du bliver bedt om at oplyse en lang række personlige oplysninger.

Hver dag træffer vi valg, der påvirker vores privatliv og sikkerhed online. Men de fleste af os føler ikke, at vi har nok kontrol over de valg, vi træffer. I en ny undersøgelse svarer 93 procent, at det er vigtigt for dem at have kontrol over adgangen til deres private information. 90 procent svarer, at de bekymrer sig om hvilken type information, der indsamles om dem. Men kun ni procent føler, at de har ”meget kontrol” over deres personlige information. Det ønsker vi at ændre.

Google udvikler simple, effektive værktøjer, der beskytter dine private informationer og sikrer dig fuld kontrol over dem. I sidste uge annoncerede vi, at brugerne får mere kontrol over app-tilladelser, når vi lancerer den nye version af Android, M. I dag udruller vi to betydelige forbedringer af vores privacy- og sikkerhedsværktøjer: en ny hub, Min Konto, hvor du kan administrere dine Google-indstillinger og en ny side, hvor du kan finde svar på vigtige spørgsmål om privatindstillinger og sikkerhed.

Privat- og sikkerhedsindstillinger samlet ét sted
Personlig information og sikkerhed er to sider af samme mønt. Hvis din information ikke er i sikkerhed, er den i sagens natur ikke personlig. Min Konto giver dig let adgang til de værktøjer og indstillinger, der gør dig i stand til at beskytte din data, værne om din private information og vælge hvilken information, der må bruges til at give dig den bedste Google-oplevelse. Min Konto viser dig konteksten og gør det nemmere at forstå hvilke indstillinger, der passer til dine behov.

 Her er nogle af de ting, du kan gøre via Min Konto::

  • Test dine indstillinger med Privatlivstjek og Sikkerhedstjek, som step-by-step guider dig gennem de vigtigste privat- og sikkerhedsindstillinger.
  • Administrer hvilke data fra eksempelvis Search, Maps og YouTube, der må bruges til at forbedre din Google-oplevelse. Du kan blandt andet tænde og slukke for Web og App Activity, som giver dig mere relevante og hurtige søgeresultater. Du kan også tænde og slukke for Location History, som gør Google Maps og Now i stand til at give dig tips til, hvordan du nemmest kommer fra A til B.
  • Brug Ads Settings-værktøjet til at administrere annoncer, så de baseres på dine interesser og søgninger.
  • Administrer hvilke apps og hjemmesider, der er forbundet med din konto.

Vi har udviklet Min Konto som en ressource til alle, også selvom du ikke har en Google-konto. Se dine indstillinger på myaccount.google.com.

Svar på dine spørgsmål om privacy og sikkerhed

Vi lytter til feedback fra brugere verden over. For vi vil have en grundig forståelse for, hvilke bekymringer man gør sig omkring beskyttelse af private informationer og sikkerhed online.

Derfor gør vi det nu lettere at finde svar på de typiske spørgsmål, brugerne har: Hvilke data indsamler Google? Hvad bruger Google data til? Hvilke værktøjer kan jeg bruge til at administrere mine Google-tjenester?

På vores nye side, privacy.google.com, kan du finde svar på en lang række spørgsmål af den karakter. Vi viser desuden, hvordan vi viser relevante annoncer uden at sælge din private information, hvordan kryptering og spam-filtre hjælper med at beskytte din data, og hvordan din information gør det muligt at skræddersy din Google-oplevelse. Besøg siden og lær mere om, hvordan de nye værktøjer og tjenester kan gøre det nemmere for dig at træffe de rette valg, når du indstiller dine privat- og sikkerhedsindstillinger.

Når du betror os med din personlige information, har du ret til effektive værktøjer, der holder din information privat og i sikkerhed. Og du har ret til brugbare svar på dine spørgsmål. Lanceringerne i dag er blot de seneste i en række af initiativer, der gør det nemmere for dig at beskytte din data hos Google. Vi har meget mere på vej, og vi glæder os til din feedback.
Googles danske presseblog

happy wheels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>